Arbeidsrecht in Coevorden

Het arbeidsrecht is een reeks wetten die de rechten en plichten van werkgevers en werknemers op de werkvloer definieert. Deze rechten en plichten hebben onder andere betrekking op de arbeidsovereenkomst, ontslag en arbeidsongeschiktheid. Ontstaat er tussen werkgever en werknemer een probleem, dan komt een arbeidsrecht advocaat in beeld.

Onze advocaten uit de regio Coevorden is er eveneens op uit om voor u uw recht te halen. Sinds 2008 zijn wij als arbeidsrecht advocaat actief voor voornamelijk ondernemers uit het MKB. Deze cliënten ondernemen Coevorden en omgeving in verschillende bedrijfstakken, van de bouw tot gezondheidszorg, van zakelijke dienstverlening tot de landbouw. Ook particulieren kunnen in Coevorden en omgeving onze hulp inschakelen. Wij zetten al onze kennis en ervaring in om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Wij werken niet op basis van gefinancierde rechtshulp.

Contact met uw arbeidsrecht advocaat in Coevorden

Wilt u in Coevorden of in de omgeving van Coevorden meteen een afspraak maken met onze advocaat? Of wilt u eerst meer informatie over onze diensten? U kunt ons bereiken door te bellen naar 0591 - 79 90 17. Vragen over arbeidsrecht kunt u ook aan ons stellen via onderstaand contactformulier. Eén van onze medewerkers laat dan zo snel mogelijk iets aan u horen.

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond